About

Let me introduce myself!

What we do..

Hola! Natuurlijk ben je benieuwd naar wie we zijn! Let me introduce us.

Ik ben Kelly Ihtiyar, 28 jaar en een Bourgondiër in hart en nieren. Ik heb zelfs naast mijn Nederlandse en Turkse bloed, écht bourgondisch bloed door mijn aderen stromen. Lekker eten, is dus zeg maar, echt een ding bij ons thuis. Naast Goody Foody ben ik ook e-commerce specialist en vind ik de combinatie online en offline echt enorm leuk. Een beleving creëren vind ik een feestje.

Samen met Martine Dunlop zijn we het avontuur aangegaan om Goody Foody uit te bouwen tot een merknaam met een platform en het Goody Foody boek.

De prachtige fotografie en styling is tot stand gekomen samen met Krista Brockbernd van Brockbernd Fotografie.

Lees ons inspirerende mooie Goody Foody boek! Vol makkelijke, gezonde en biologische gerechten en tips. Enjoy, buon appetito, eet smakelijk, afiyet olsun!

Lieve groetjes, 

Kelly

Samenwerking

Hoe leuk is dat er gelijk al merken geïnteresseerd waren in een samenwerking met het Goody Foody boek. Leuke en bewuste merken als Dille & Kamille, Biotoday en Ekoplaza haakten al aan.

Mail ons

Wil jij met ons samenwerken? Let us know! @ support@goodyfoody.nl

Contact opnemen

Contact opnemen met Goody foody? Heb je vragen, wil je graag inspiratie om te koken met een bepaald ingrediënt? Mail ons je vraag en wij stellen een makkelijk, gezond en biologisch recept voor je samen!