Print opties

Chiazaadpudding met framboos en mascarpone

Courses ,
Servings 1
Ingrediënten
  • 20 grammen Chiazaad
  • 75 grammen Frambozen ((bevroren))
  • 40 grammen Water
  • Mascarpone
  • Griekse yoghurt
  • Kokos ((topping))
Beschrijving

Deze pudding is ideaal als ontbijt omdat je hem de avond ervoor al kunt maken maar hij is zo lekker dat je hem misschien wel opeet als toetje! 

Bereiding
  1. Meng het chiazaad met het water en laat even staan. 

  2. Wanneer het chiazaad het water heeft opgenomen kun je de (ontdooide) frambozen erdoorheen prakken. 

  3. Klop de mascarpone los en meng met de yoghurt. Gebruik zoveel jij lekker vindt en nodig hebt om te vullen. 

  4. Schep de mascarponemengsel in een weckpot, leg hier het fruit op en bestrooi eventueel met kokosrasp. 

  5. Top eventueel af met wat vers fruit wanneer je het gaat eten. 

Dominique van Goch
Food lover