Print opties

Shoarmaschotel

Courses
Tijd
Cook Time: 20 min Total Time: 20 minuten
Servings 2
Ingrediënten
  • 300 grammen Shoarmavlees
  • 4 stokken Bleekselderij
  • 1 (Rode) ui
  • 1 Paprika
  • 125 grammen Crème fraîche
  • 150 grammen Geraspte kaas
  • 1 theelepel Kurkuma
Beschrijving

Op vrijdagavond geen zin om te koken maar wel zin in iets lekkers? Dan is een shoarmaschotel het perfecte antwoord! 

Bereiding
  1. Bak de shoarma in een lepel olijfolie. 

  2. Snijd ondertussen de bleekselderij, rode ui en paprika fijn. 

  3. Wanneer de shoarma gaar is voeg je de groenten toe. 

  4. Voeg de crème fraiche, kurkuma en peper en zout naar smaak toe. 

  5. Ik vind het lekker om de helft van de geraspte kaas mee te bakken en de andere helft eroverheen te strooien 😊

Note

Voedingswaarde per portie 

Calorieën 755

Totaal vet 56g
Verzadigd vet 32g

Totaal koolhydraten 13g
Voedingsvezels 5g
Suikers 5g

Proteïne 51g

Dominique van Goch
Food lover