Hai, Wat leuk dat je er bent! Ik ben Dominique een echte Bourgondiër, ik houd van lekker eten. Veel van mijn favoriete herinneren hebben te maken met eten, mijn vakanties hangen aan elkaar van eten en in het weekend zit ik het liefst met alle mensen waarvan ik houd aan tafel te eten. Vraag mij wat mijn hobby is en ik zeg: eten! Ik kan zó genieten van een bord pasta, een schaal vol lekkere vis, frietjes, een goed stukje vlees of borden vol sushi en…. plek voor iets zoetigs heb ik altijd!

 

Een lekkere levensstijl waarbij gezelligheid gelijk stond aan eten en er dus veel gegeten werd resulteerde in een weegschaal die al snel +10 kilo aangaf. Al mijn mooie kleren bleven in de kast hangen want… eerst een paar kilo eraf. En die paar kilo eraf? Dat komt volgende week wel. Of de week daarna… of daarna. Iedere maandag was ik van plan om te beginnen maar altijd was er wel iets waardoor het net die week niet lukte.

 

Op mijn 28ste verjaardag na het derde stuk taart dacht ik dit moet anders. En zo ben ik met Goody Foody begonnen. Mijn eerste kilo’s ben ik afgevallen met het ketodieet. Dit was heel fijn en goed vol te houden alleen mijn lijf kon niet goed tegen de hoeveelheid vet en lactose. Ik heb een allergie voor lactose maar door het niet vaak te eten heb ik het onder controle en kan ik er soms heerlijk van genieten. Het fijne aan starten met 3 weken een ketodieet was dat ik helemaal afgekickt was van de hele dag eten en dan vooral de hele dag door suikers snoepen. Daarnaast heb ik echt altijd honger dus een dieet volgen waarbij je weinig eet is voor mij sowieso niet weggelegd.

 

Met Goody Foody sta ik voor een happy en healthy lifestyle. Lekker, gezond en vers eten zonder pakjes en zakjes. Niet diëten maar bewust bezig zijn met gezonde voelding. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dit door 🫐Voeding 🚶🏼‍♀‍Bewegen en 🧠Mindset.

✨Ik hoop dat ik jullie inspireer met lekker, gezond en koolhydraatarm eten!✨

Volg mij!