Gevulde portobello’s met roomkaas
Een lekker en simpel gerecht, gevulde portobello’s. Ik houd van champignons maar om te vullen zijn portobello’s toch wel echt mijn favoriet!
Gevulde portobello’s met roomkaas
Description
Deze gevulde portobello's zijn perfect als snelle maaltijd. Serveer hem dan bijvoorbeeld met een groene salade met gebakken courgette.
Maar ze zijn ook heerlijk als bijgerecht bij een lekker stukje vlees. Als bijgerecht adviseer ik 1 portobello per persoon.
Ingrediënten
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200 graden.
-
Snij de ui in plakken en halveer de kerstomaatjes en leg in een ovenschaal.
-
Besprenkel de tomaatjes en ui met olie, peper en zout en meng goed.
-
Snijd de stelen van de portobello's en vul met de roomkaas. Leg de gevulde portobello's op de tomaatjes in de ovenschaal.
-
Bestrooi met kaas en leg de (gewassen) rozemarijn takjes erbij.
-
Zet ongeveer 25 minuten in de oven of tot de portobello's gaar zijn en de kaas mooi gekleurd is.
Note
Voedingswaarde per portie
Calorieën 433
Totaal vet 34g
Verzadigd vet 21g
Totaal koolhydraten 15g
Voedingsvezels 5g
Suikers 13g
Proteïne 15g